دبير شوراي نگهبان گفت: قوه قضائيه توانست پروندهاي که بيش از 20 هزار صفحه دارد را با وجود فشار بر افراد، مسئولين و مقامات بررسي و حکم عادلانهاي را صادر و اجرا کند. اين حکم براي خيليها گران تمام شد.
به گزارش
سلام لردگان،
و به نقل از شبکه اطلاع رساني راه دانا آيتالله احمد جنتي خطيب موقت نمازجمعه تهران در خطبههاي امروز با اشاره به موضوع مذاکرات هستهاي و توافق ايران و 1+5 گفت: بحث هستهاي يک بحث ملي است و نبايد به آن به صورت حزبي، جناحي و جرياني نگاه کرد و نبايد از آن استفاده ابزاري داشت و در انتخابات به طور نامناسب از آن سوءاستفاده کرد.
وي به بيانات مقام معظم رهبري در روز عيد فطر اشاره و تصريح کرد: بيانات رهبر معظم انقلاب در نماز عيد فطر کامل بود و همانطور که ايشان بارها تاکيد کردند مواضع ما در مقابل آمريکا فرقي نکرده است و همچنان جمهوري اسلامي ايران ضد استکبار و حامي مظلومين است و از مردم فلسطين، مجاهدين لبنان و جهادگران دنيا دفاع خواهد کرد و مواضع ضد آمريکايياش به قوت خودش باقي است.
وي با بيان اينکه سياست ما با آمريکا در منطقه خاورميانه 180 درجه اختلافنظر وجود دارد، افزود: طرفهاي غربي فکر نکنند که با يک مذاکره و توافق ميتوانند سياستهاي جمهوري اسلامي ايران را در منطقه مهم خاورميانه تغيير دهند.
آيتالله جنتي خاطرنشان کرد: تيم مذاکره کننده زحمات زياد و شبانه روزي کشيدند و اگر ممکن بود در مذاکرات 100 درصد نتيجه مي گرفتند اما 100 درصدي نشد و البته چاره اي هم نبود و آمريکا و ديگر کشورها هم انتظار حصول نتيجه 100 ردصدي به نفع خودشان داشتند و به هر حال در مذاکرات بايد بده بستان شود.
وي تاکيد کرد: طبق فرمايش مقام معظم رهبري متن جمع بندي بايد به دقت مطالعه و در مسير قانوني خود بررسي شده و در بخشهايي که امکان سواستفاده طرف مقابل است بايد به دقت بررسي شود چون آمريکايي ها اگر 100 امضا هم بدهند، در آخر زير امضاهايشان مي زنند و فقط از ما مي خواهند که متعهد باشيم.
امام جمعه موقت تهران با بيان اينکه پيشرفت هاي جانانه و خوبي در زمينه هستهاي داشتيم، اظهار داشت: جمهوري اسلامي ايران توفيقات خوبي را در در مورد راکتور آب سنگين اراک، توليد داروهاي سرطاني و غني سازي 20 درصد داشته و پيشرفت هاي خوبي حاصل شده است که البته امروز ديگر نمي توانيم از همه آن استفاده کنيم.
وي در ادامه به بررسي جمع بندي مذاکرات وين در مجلس شوراي اسلامي اشاره و تصريح کرد: امروز بحث حقوق تصويب جمع بندي مذاکرات مطرح است و اينکه اين جمع بندي در مجلس تصويب شود. بنده معتقدم اين جمع بندي بايد به عنوان يک موافقتنامه بين الملل از سوي دولت به عنوان يک لايحه به مجلس ارائه و يا در شوراي امنيت ملي بررسي شود.
آيت الله جنتي با بيان اينکه عده اي مي گويند شوراي امنيت بايد اين موضوع را بررسي کند، افزود: نمي توان الان تصميم گيري کرد و نظر داد ما بايد منتظر نظر مسئولان نظام در اين زمينه باشيم و ببينيم آنها چه تصميمي ميگيرند.
خطيب نماز جمعه تهران در بخش ديگري از سخنان خود خواستار رسيدگي مسئولين اجرايي کشور به مشکلات اقتصادي مردم شد و اظهار داشت: در کشور ما امروز مشکل بيکاري، اشتغال و مسکن وجود دارد. مسئولين اجرايي بايد اين مشکلات را برطرف کنند و با حرف و شعار و گفتن در تريبون حل نميشود.
وي ادامه داد: رفع مشکلات اقتصادي مردم نيازمند تلاش، کار مجاهدانه و صادقانه مسئولان است. امروز نيازمند کار جهادي مسئولان هستيم نه با صورتسازي و محافظهکارانه فقط شعار دهند.
آيتالله جنتي تصريح کرد: مسئولين اقتصادي کشور بايد با استفاده از خلاقيت و سرمايههاي مردم باعث افزايش توليد ملي و رشد اقتصاد کشور باشند.
وي همچنين با تقدير از تلاشهاي قوه قضاييه در خصوص بررسي پرونده اخير يکي از متهمان گفت: آيتالله لاريجاني و همکارانشان در قوه قضاييه کار بسيار بزرگي انجام دادند و توانستند پروندهاي که بيش از 20 هزار صفحه دارد را با وجود فشار بر افراد، مسئولين و مقامات بررسي و حکم عادلانهاي را صادر و اجرا کنند. اين حکم براي خيليها گران تمام شد.
آيتالله جنتي تصريح کرد: گزارشهايي به دست ما رسيده است که عدهاي در آينده به دنبال آن هستند که با نشر حرفهاي راست و دروغ قدرت قوه قضاييه را بگيرند تا جرات برخورد با آنها را نداشته باشند.
خطيب نماز جمعه تهران در ادامه به برگزاري دو انتخابات مجلس شوراي اسلامي و مجلس خبرگان رهبري اشاره کرد و افزود: اهميت انتخابات مجلس خبرگان رهبري بيشتر از مجلس شوراي اسلامي است. اگر افراد صالح، مجتهد، عادل و ولايت فقيه را قبول داشته باشند و در قول و عمل ملتزم به ولايت باشند در مجلس خبرگان حضور داشته باشند مشکلي براي کشور ايجاد نخواهد شد و وضع آن بهتر هم ميشود.
وي ادامه داد: اما اگر کساني بخواهند با ضرب و زور وارد مجلس خبرگان شوند حتي اگر عده آنها هم کم باشد بايد جلوي آنها ايستاد به دليل اينکه خبرگان هيچ رنگ سياسي نبايد داشته باشند و مجتهدين درسخوانده حوزه علميه بايد براي انجام وظيفه اساسي خود طبق قانون اساسي حاضر شوند.
آيتالله جنتي خاطرنشان کرد: مجلس خبرگان رهبري تا به امروز رنگ سياسي نداشته است ولي امروز ميخواهند به آن رنگ سياسي دهند و در آنجا حاضر شوند و حرفهايي بزنند که مطمئنا به دنبال ايجاد مشکل براي انقلاب و نظام هستند. امروز بايد مسئولين مواظب باشند و اين افراد را شناسايي کنند.
وي اظهار داشت: امروز برخيها هر جايي که مقاومتي ميبينند به دنبال آن هستند که آن مقاومت را بشکنند. به عنوان مثال گزارشهايي رسيده که برخيها به دنبال تسليم کردن نهادهايي همچون شوراي نگهبان و قوه قضاييه هستند تا بتوانند در انتخابات هر کسي را که خودشان صلاح ميدانند تاييد و يا رد کنند.
امام جمعه موقت تهران با بيان اينکه برخيها از روي غرض صلاحيتها را زيرسوال ميبرند، افزود: برخيها آنجايي که به نفعشان نيست بدون اينکه دليل بياورند و بدون ارائه سند به مردم و مقامات ميگويند در انتخابات تقلب شده است. همچون فتنه سال 88 و در انتخابات 92 که به زعم خودشان دموکراتيکترين انتخابات کشور بوده است ميگويند شوراي نگهبان و دستگاههاي امنيتي قصد داشتند تا سلامت انتخابات را مخدوش کنند ولي از مردم ترسيدند.
وي ادامه داد: متاسفانه به دنبال تخريب نهادي هستند که اعضاي آن مراجع، ائمه جماعت، حقوقدانان و افراد منتسب به امام و رهبري هستند اگر اين نهاد وضعيشان اينطور که شما ميگوييد باشد بايد فاتحه آن را خواند.
آيتالله جنتي يادآور شد: امروز من به اين افراد توصيه ميکنم که حيثيت خودشان را حفظ کنند. کسي نميخواهد آنها را از بين ببرد بلکه ميخواهيم عزيز، توانا و در راه انقلاب باشند.
وي در ادامه به شاخصههاي ولايتمداري اشاره کرد و افزود: يکي از شاخصههاي مسئله ولايتمداري قبول فرمايشات رهبري است. مقام معظم رهبري در مورد فتنه بيش از 200 مورد سخنراني داشتهاند و آن را خط قرمز نظام اعلام کردند ولي ببينيد آن عدهاي که دم از ولايتمداري ميزنند چقدر در مورد فتنه صحبت کردند و آن را محکوم کردند.
انتهاي پيام/